Emma Gustafsson

Jag har sedan 2012 då jag började på Naturens Medicin på Biskops Arnö jobbat med hälsa på ett eller annat sätt. Jag har ett stort intresse för hur kroppen fungerar, hur kroppen, känslor och sinnet hänger ihop. Det har lett till ett flertal utbildningar både inom yoga och olika kroppsterapier. Jag fortsätter hela tiden utbilda mig och assistera mina lärare. Dels för att jag aldrig tröttnar på att få lära mig något nytt eller fördjupa mig i något men också såklart för att kunna erbjuda bra behandlingar.

Av mig som terapeut kan du förvänta dig att få min fulla uppmärksamhet och närvaro. Jag uppskattas för mitt lugn och grundande energi.

Jag har jobbat många år inom Hälsokostbranschen men driver sedan 6 år tillbaka eget och är så enormt tacksam att jag får göra det jag älskar och att få jobba varierat. Förutom att jag erbjuder behandlingar på Lilla Sicklakliniken jobbar jag på Ayurveda Akademin som Panchakarmaterapeut och ayurvedisk massagelärare, jobbar på Veda Lila, en ayurvedisk hälsokostbutik och som yogalärare.