Avslappnande Ayurvedisk massage i Stockholm

Ayurvedisk massage

Jag erbjuder olika typer av Ayurvedisk massage, som även kan kombineras till en längre behandling. Har du några frågor, kontakta mig gärna så hjälper jag dig hitta den massage som passar dig bäst. När du är redo för att boka en massage gör du detta via min sida hos Boka Direkt.

Kom om möjligt osminkad och utan hårprodukter. För bästa effekt av behandlingen är det bra om kan du gå hem direkt efter och ta en dusch och sen ta det lugnt resten av dagen.

Gå till min sida hos Boka Direkt

Abhyanga – oljemassage

60/90 min 870/1150 kr

En mycket behaglig helkroppsmassage med lugna och svepande rörelser med relativt lätt tryck. Ges i ett varmt rum med varm olja som hjälper till att mjuka upp muskler och leder. Massagen är djupt avslappnande för både kropp och sinne och lugnande för nervsystemet. Speciellt bra vid vataobalans (frusen, stressad, stel) och på hösten och vintern, men passar alla.

Vishesh - oljemassage

60 min 870 kr

Vishesh är en lite kraftigare helkroppsmassage där trycket ökar jämfört med abhyanga. Vishesh har abhyangans effekter men kan också lösa djupt liggande spänningar. Det ökade trycket i de svepande rörelserna stimulerar musklerna. Behandlingen förbättrar cirkulationen och frigör slaggämnen på djupet. Avslappnande och skön för den som känner sig tung i kroppen.

Garshan + kort abhyanga

60 min 870 kr

Helkroppsmassage med råsidenvantar. Stimulerande på matsmältningen, ämnesomsättningen och cirkulationen. Ökar förbränningen i fettvävnaden och motverkar celluliter och trötthet. Massagen följs av en inoljning/massage av hela kroppen med varm sesamolja. Går bra att kombinera med abhyanga för en mer avslappnande effekt. Bra vid kaphaobalans och på våren.

Garshan ges ej till gravida eller till underviktiga.

Marma

En behandling som ger djup avslappning och balansering av kropp och sinne. Stimulerar kroppens självläkningsprocess och ger livskraft.
Det finns 107 marmapunkter på kroppen och under behandlingen kommer vissa punkter stimuleras med väldigt lätt beröring och speciellt utvalda eteriska oljor.
Marmapunkter är där förbindelsen mellan sinne och kropp är extra livaktig. De står även i kontakt med andra delar av kroppen.

Kombinationer

Abhyanga + Marma
90 min 1150 kr

Abhyanga + Marma
120 min 1350 kr

Vishesh + Marma
90 min 1150 kr

Garshan + Abhyanga
90 min 1150 kr

Garshan + Vishesh
90 min 1150 kr